50GB gratis, pe viata, cu Box pentru iOS

Box e jucaria aia pe care nu o foloseste nimeni, dar care e bine ca exista. Este un fel de Dropbox care are o noua aplicatie pentru iPhone si iPad.

Stiu ca nu vrei sa o descarci neaparat, pentru ca esti multumit de Dropbox, dar daca Box iti da 50GB gratis pe viata doar pentru ca le instalezi aplicatia, nu merita?

Daca ai deja 50GB pe contul tau de Box dintr-o promotie anterioara sau daca ai mai putin, vei primi doar pina ajungi la 50GB. Daca ai deja aplicatia pentru iOS instalata, trebuie sa dai un Log out si apoi sa te loghezi inapoi.

Promotia este valabila pina la 15 februarie 2014.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Uitasem ca am cont Box de cativa ani. Super treaba cu 50 GB. Chiar acum incarc peste 1700 de fisiere si vad ca upload-ul merge mai repede ca la Dropbox.

  2. @Adi Morosanu: pina la urma ai incredere sa-ti pui documentele oriunde? Mai avea si o companie ruseasca ceva asemanator, dar nu stiu daca vreau sa le daruiesc toate documentele mele.

  3. Bineinteles ca nu, asta e punctul in care am refuzat si eu oferta lor. :) Dar daca vrei doar sa iti pui un backup sau ceva care nu este important, se merita .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*