jucarii noi de la google video

atunci cind google au cumparat "you tube", multi au crezut ca google video (un serviciu oarecum similar) va disparea. uite ca nu a fost asa, ba chiar google dezvolta cele doua produse in directii diferite. you tube merge mult spre video-uri personale si nu numai, iar google video o ia spre o varianta pro. (intr-o oarecare masura)

baietii de la google au anuntat ca de acum poti sa-ti pui propriul clip la ei. tot ce ai de facut este sa intri pe contul tau google si sa uploadezi filmuletzu. avantaju este ca limita maxima nu exista!!! adik e mai bine decit cei 100 mega de la youtube… 

google video vine si in sprijinul persoanelor cu dizabilitati oferind filme cu subtitrare. aici ai un exemplu…

o alta chestie simpatica e noua categorie "movers and shakers". acolo apar clipurile mai noi, dar care sunt in crestere. e un fel de top 100 in devenire…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*