Unde gasesti iPhone 3GS

Conform site-ului Orange, Constanta va fi ocolita de noul iPhone. Cel putin la lansare. Ai mai jos lista cu locatiile care vor avea iPhone 3GS pe 31 iulie.

Telefonul poate fi comandat si online. Dar daca nu esti din Bucuresti, il primesti in 5 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

4 Comments

  1. Preturile de la Orange sunt acceptabile, la liber 16GB-549 EU
    32GB-649 EUR, tinand cont ca pe unele siteuri se vand de la 730 euro in sus.

  2. pe site-ul orange scrie “pret standard” pentru 16GB-549 EURO si penru cel de 32GB-649 EURO. mie mi-e sa nu fie vorba de pretul pentru un abonament standard (3 euro), nu la liber, iar daca e asa, e nasol.

  3. Salut!!!
    Tocmai am comandat un iPhone 3GS 16GB si aflandu-ma in Constanta pana luni, am cerut sa imi fie livrat la un Orange Shop de aici. Am primit un email, fiind anuntat ca incepand cu sambata la ora 9, il pot ridica de la un Orange Shop din Constanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*