Cum sa folosesti Xmarks cu serverul propriu

Am discutat deja despre faptul ca Xmarks isi inchide portile in doar citeva luni. Cei care folosesc extensia numai pe Firefox au noroc. Asta pentru ca exista deja o metoda prin care xmarks foloseste un Webdav server pentru sincronizare securizata.

Astept ziua in care vei putea sa folosesti Xmarks cu serverul tau si serverul sa fie pe Dropbox. Si in plus, avem nevoie de o solutie care sa mearga pe orice browser. Sau cel putin pe Chrome si Safari. Pina atunci… pasii pentru Firefox sunt mai jos…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*