Jobs – un trailer mai lung

16 august se apropie cu repeziciune. Astazi avem un clip mai nou, un featurette de aproape 3 minute. Iar in USA, posterele au inceput deja sa apara in cinematografe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Abia astept sa apara. Cu siguranta va fi si o a doua parte. Cartea este genial, sa vedem daca si filmul va reusi sa starneasca aceleasi emotii.

  2. Din cate am observat in filmulet, este respectata realitatea. Mi se pare normal sa “romanteze” partile cu conversatii, “joculete” intre prieteni, atata timp cat trec prin anumite checkpointuri predefinite, reale. Pacat totusi ca nu l-au consultat pe Woz pentru o acuratete mai mare a ceea ce s-a intamplat…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*