Nici de ziua mea nu scap :)

A fost o zi frumoasa. M-am trezit cu telefoane si cu sute de mesaje pe facebook, sms si pe alte cai.

Era ziua mea libera azi. Macar de ziua mea sa nu muncesc, nu?

La ora 10:00, pe geamul de la bucatarie am observat ca o teava de apa s-a spart si se formase o adevarata fantana arteziana. Puteam sa nu ma duc sa filmez?

VIDEO Fântână arteziană la Valu lui Traian. O conductă spartă a lăsat un cartier întreg fără apă toată dimineaţa

Peste zi au mai aparut citeva stiri. Nimic fulminant. Spre seara, pe drumul spre casa vad un carutas beat care cade din atelaj. Pun mana pe telefon si ii filmez caruta trasa de cal care se indrepta spre intersectie. Evident, o alta stire micuta.

VIDEO EXCLUSIV Un cal scăpat de sub control a pus în pericol circulaţia rutieră. Căruţaşul beat căzuse din atelaj

Nu se putea sa treaca ziua mea fara stiri, nu? :)

Cu alte cuvinte, multumesc de urari si vi le intorc cu mare placere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*