Jailbreakme – jailbreak pentru orice device cu iOS 4.3

Comex si DevTeam s-au tinut de cuvint si au scos o noua solutie de Jailbreak bazata pe un exploit al .pdf reader-ului din Safari pe iOS. Solutia nu este pentru toti si device-ul tau trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a fi jailbreakuit. Daca nu le respecta, risti sa te alegi cu un iPhone cu sigla iTunes care nu mai poate fi folosit.

Ai un iDevice Jailbreakuit? Metoda asta nu iti aduce nimic in plus.

Inainte de orice, trebuie sa intelegi ca este doar un Jailbreak – nu si o solutie de unlock si, mai mult decit atit, telefonul tau trebuie sa fie deja activat. Exploit-ul pe care se bazeaza jailbreakMe poate fi oricind patch-uit de catre Apple, asa ca daca ai nevoie de Jailbreak nu strica sa nu faci update pentru o vreme. In acelasi timp, trebuie sa ai o retea WiFi pe tot parcursul procesului de mai jos.

Metoda este simpla si nu are nevoie de prea multe explicatii, dar e bine sa stii la ce te astepti. JailbreakMe merge cu:

– iPad (cu iOS 4.3 pina la 4.3.3) sau iPad 2 cu firmware 4.3.3

– iPhone 3GS, iPhone 4 si iPod Touch cu iOS 4.3 pina la 4.3.3.

Pasul 1: Daca nu ai deja firmware-ul necesar, asigura-te ca telefonul tau este activat legal sau factory unlocked si fa un update in iTunes. Inainte de orice, nu strica sa salvezi SHSH pentru firmware-ul pe care il ai deja cu TinyUmbrella si sa faci un Back-up in iTunes.

Pasul 2: Dupa update-ul la 4.3 – 4.3.3 deschide Safari de pe iDevice si intra pe JailbreakMe.com.

Pasul 3: Site-ul este bombardat de cereri asa ca ai rabdare pina se incarca corect si apasa butonul “Free” si apoi “Install”. Lasa Cydia sa se incarce.

Pasul 4: Gata! iDevice-ul tau este Jailbreakuit. Dar nu strica sa deschizi Cydia, sa dai update la tot ce iti apare acolo si apoi sa instalezi “PDF Patcher 2” – te va ajuta sa patch-uiesti chiar tu acel exploit pt ca telefonul tau sa nu fie in pericol.

Nu recomand metoda de Jailbreak decit celor care indeplinesc conditiile de mai sus si celor care au neaparat nevoie de o solutie de Jailbreak. Eu nu am folosit-o pentru ca nu am nevoie de asa ceva.

DevTeam a creat site-ul jbqa.me pentru cei care au nelamuriri legate de Jailbreakme.com. Ai folosit metoda? Lasa doua vorbe in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Salut….este momentan vreo posibilitate de jailbreak pentru iPad 2 3G mf 4.3.5 ?? Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*