Jailbreak pentru iOS 4.1 si 4.2 este gata

Comex, pustiul care ne-a dat Jailbreakme.com sustine ca are deja pregatite doua exploituri pentru 4.1 si 4.2.

Unul dintre ele este asemanator cu jailbreakme, iar cel de-al doilea e de natura hardware, asa ca e mai greu de pus in practica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ce bine.Asa pot cumpara iPhone4 de la Orange,dupa care sa-l “aranjez”.Fara jailbreak nu ma puteam bucura la adevarata valoare de iPhone4 si ezitam sa-l cumpar.

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Jailbreak pentru iOS 4.1 si 4.2 este gata | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*