cele mai vizionate clipuri online in 2007

ala cu miss south carolina merita sa fie pe primu loc. eu am vazut faza la tv, in direct. :P

locul doi: justine – nebuna netului. dar nu pt faza cu steve jobs ci pt britney

baietzii de pe locul 3 chiar au muncit. nu ca ar fi avut altceva mai bun de facut.

restu clipurilor din clasament sunt aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

  1. justine e aceea cu “leave britney alone!”? Nu am intrat sa vad dar sigur e ea.As vota pe locul 2 baietii de pe locul 3… iar cea cu Miss south carolina.. no comment:))

  2. Pe bune, nu înţeleg topul ăsta :) să rămână aşa cum e. Chris Crocker sux. Băieţii aia sunt geniali.

  3. Amuzante amuzante, dar cea cu miss south carolina le bate pe toate.Poate avea loc in topul acela si video fake a lu’ Iri si Moni:))

  4. Dar pe anul 2006 nu s-a realizat vreun top asemanator?Cred ca sigur era in topul acela si faza memorabila a lui zidane din finala campionatului mondial

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*