cum sa vezi filme HD pe youtube

… sau sa arati tuturor propriile clipuri la o calitate mai buna…

hack-ul e foarte simplu. tot ce ai de facut este sa adaugi la finalul URL-ului acest sir de litere si cifre: “&fmt=22”. video-ul va fi in acest fel la 720p adica o rezolutie de 1280×720. un exemplu bun AICI

o singura problema: calculatoarele mai vechi sau care au specificatii scazute nu pot sa vada filmele. asta pt ca procesorul e destul de solicitat.

update: daca vrei sa faci embed cu filme HD pe blog/site, urmeaza pasii de AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. am incercat insa se vede la aceeasi rezolutie.care clipuri se pot vedea HD?calc meu nu e de vina.banuiesc ca nu orice video ci numai anumite clpuri insa care?adik la care pot adauga &fmt=22 astfel incat sa am rez HD?

  2. Este destul de vechi trickul, dar trebuie mentionat faptul ca nu functioneaza in toate cazurile …
    Functioneaza doar in cazul filmuletelor urcate dupa implementarea tehnologiei …Astfel incat cele urcate inainte, nu beneficiaza de aceasta optiune.

  3. N-are cum sa mearga decat daca sursa e HD. Daca clipul e filmat cu o camera obisnuita, imposibil sa obtii HD cu toate trickurile din lume. Iar clipurile care sînt filmate in HD au un link alaturi care zice “Click aici pt rezolutie marita” sau ceva in genul asta.

  4. am netul OPERA si nu pot vedea filmele de pe youtube X( :D cik imi tre ceva cu Adobe Flash player :-??
    Ma puteti ajuta sa styu si io ce tre sa fak:D ;)

  5. am un Athlon 2400, 1G ram,video 7600GT,filmele hdtv unele se vad cursiv dar in urma cu 3-4 secunde fata de sonor altele sacadat.va rog sa-mi spuneti si mie cu ce player si ce codecas putea sa le vad bine?am incercat vlc,media player clasic

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*