fa-l pe google sa rida :)

am descoperit in seara asta, din intimplare, o noua jucarie. site-ul are o casuta in care bagi o fraza, un cuvint sau chiar o gluma in toata regula si vezi daca google se hlizeste :)

am incercat si eu cu niste chestii la moda in romania de astazi cum ar fi "biletelul lui tariceanu". stii ce mi-a zis google? cica expresia de mai sus e amuzanta in proportie de 0,33%. "elena udrea" in schimb este funny in proportie de 1,85%. pai d-aia suntem noi tristi… pt ca vedem la tv numai lucruri care nu sunt amuzante :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*