iPod-ul sau viata

mai acu vo citeva luni aparuuse o poveste cu un soldat care a supravietuit in irak dupa ce glontul care i-a intrat prin haina s-a oprit intr-un iPod. sa inteleg de aici ca soldatii americani lupta cu muzica in urechi?

anyway, o alta poveste, de data asta in defavoarea jucariei apple, strabate lumea in momentul asta. un studiu arata ca Ipod-ul interfereaza cu pace-maker-ul (o jucarie care stimuleaza inima unui pacient care a trecut printr-un atac de cord). asta inseamna ca..daca dai play…inima iti intra in stop. 

exlicatia medicilor: "da…dar in lume nu sunt foarte multi utilizatori de pacemaker care asculta muzica la Ipod, asa ca nu stim daca e sau nu adevarat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Ai ramane uimit. Dar chiar asa se si intampla. Si nu numai cu Ipod-ul la urechi se pleaca in misiuni. In urma cu 4 ani, foloseau un alt gen de aparatura pentru a asculta muzica in TAB. Dar, deh, vremurile se schimba…

  2. @neagrigore: stirea a mai aparut si pe alte site-uri sau bloguri. de data asta insa eu am dat-o primu. nu am vrut sa intru in toate detaliile pentru ca nu asta e obiectul blogului

    @ramona: si se mai intreaba de ce pierd razboiul…

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » militarii americani nu mai “lupta” pe mySpace

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*