google, yellow pages si tot ce misca

succesul ultimilor ani si deciziile inspirate intr-ale cumpararilor de companii din ultimii ani – asta pare a secretul cresterii lui google. investitii bune de la youtube la blogger, aplicatii noi lansate pe piata toate nu au dus la pierderea nici unui cent. odata cu celebritatea vin insa si procesele, dar asta nu pare sa-i impiedice.

acum baietii de la google par a fi favoriti in lupta pentru achizitia yell.com – varianta electronica a yellow pages (pagini aurii in romania).

interesanta optiunea google tinind cont de faptul ca yellow pages isi cistiga banii mai mult din reclama tiparita decit din activitatea online. dar asta nu pare a fi o problema pt google care se orienteaza mai noi si catre print…

unul dintre bosii google spunea acu ceva timp ca in fiecare zi compania cumpara cite o mica afacere care suna promitator. ceea ce mi se pare normal. you tube a fost fondata de doi baieti care lucrau la acelasi etaj cu o pizzerie de cartier. acum e urias si creste pe zi ce trece. poate si datorita google.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*