blogosfera in campanie electorala

ma gindesc cu groaza la campania electorala care urmeaza. pentru un biet referenduum blog-urile au explodat cu articole pro si contra basescu (google blog search numara peste 30 mii) sau posturi pentru si impotriva lui geoana (aproape 4000). 

e interesant de observat cine cu cine tine. in felul asta iti dai seama cum gindeste omu sau de cine e platit. da, am zis bine "de cine e platit" pentru ca avem de a face si cu bloggeri care sunt angajati ai unor anumite institutii de media si care, din intimplare sau nu au aceleasi convingeri politice ca si patronu…

campania se manifesta si in alte feluri. avem politicieni care lanseaza blog-uri si apoi bloggeri care arunca un google-bomb. avem site-uri oficiale atacate, dar si site-uri neoficiale lansate de concurenta… 

eu nu ma bag in campanie. dar lansez o intrebare: cu cine votezi? sau mai corect… vei vota pentru sau impotriva suspendarii lui basescu? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Urmand logica expusa in articolul tau, de partea cui crezi ca sunt eu, platita fiind lde catre TVR???
  Punem pariu ca pe blog scriu despre propriile mele convingeri si nu despre ale sefilor mei?

 2. @ramona: ma bucur ca nu esti influentata. eu vorbeam mai ales de un anumit bogger. de aia am si dat link-ul catre el. in plus, in tvr nu exista sefi care sa-ti poata impune propriile convingeri politice. tudor giurgiu a plecat, iar restul sunt prea mici ca sa merite atentie.

  tvr e o uzina muuult prea mare ca sa fie condusa de un om in stare sa influenteze si parerile politice ale indivizilor.

  dar daca sefii tai iti vor descoprii blog-ul intr-o zi si te vor intreba de ce tot scrii intr-un anumit sens, ce le vei zice?

  desi cred ca in cazul tau nu prea se poate aplica povestea asta pt ca esti producator de emisiune….

 3. Nu stiu altii cum gandesc,dar eu voi vota cu cine consider eu ca ar merita sa ne conduca mai departe,indiferent de comantariile pro sau contra de pe blog uri. Si cred ca orice roaman care stie ce vrea va face asta.

 4. Inca nu m-am hotarat daca anulez votul , sau voi vota cu unul anume.
  Insa, nu o sa pun nicodata stampila pe numele unui individ care nu respecta legile elementare din tara asta.

  Nu am scris nimic pe blog despre campania asta. Mi-a fost prea sila. Mai ales dupa ce am venit din Kosovo unde am asistat ca observator internatioanal la alegerile de acolo. Ma intreb pe cand vom vedea si la noi un proces electoral atat de corect ca in Kosovo?

1 Trackback / Pingback

 1. Aux blogs, citoyens! « Gabriel.Blogg-Net

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*