merita sa-ti iei iPhone acum?

text postat pe 16 aprilie 2008. daca il citesti dupa iunie e posibil sa nu mai fie de actualitate…

am tot fost intrebat. intrebarea asta are insa 2 rapunsuri. le ofer cu argumente. decizia iti apartine.

DA, merita pentru ca Iphone 114 – care e acum in magazine – poate fi deblocat in totalitate. el merge destul de bine si daca nu faci greseli atunci cind instalezi ceva te poti alege cu o jucarie f buna care e si o adevarata platforma pt f multe aplicatii folositoare.

in acelasi timp iPhone-ul actual va fi in totalitate compatibil cu viitoarele firmware. mai putin eventualele functii gps sau compatibilitatea 3G (daca si cind vom avea asta).

merita sa-l iei acum pentru ca are un pret bun (399$, respectiv 499$ + taxe) mai ales daca stii ca il vei folosi imediat.

Merita sa cumperi acum in iPhone pt ca este posibil ca urmatoarea versiune de iPhone sa nu fie deblocabila. si atunci de ce astepti 2-3 luni un iPhone pe care nu il poti folosi in romania? (nici macar pe post de iPod sau internet tablet)

NU, nu merita pentru ca exista zvonuri care spun ca odata cu aparitia iPhone 3G preturile pentru modelele actuale vor scadea. eu cred ca nu vor scadea, doar ca stocul nou va aparea la acelasi pret, iar stocul vechi va disparea treptat.

Nu merita sa cumperi acum un iPhone pentru ca versiunea urmatoare va fi compatibil 3G – deci: viteza mai mare pe net mobil si probabil o camera foto cu rezolutie mai buna. retine ca sunt numai zvonuri.

Nu merita sa iei acum iPhone daca nu te grabesti sa-l ai in buzunar. daca poti sa traiesti si fara inca vo 3 luni e mai bine sa astepti sa vezi ce apare nou si daca viitorul model va fi deblocabil.

NU te baza in totalitate pe zvonuri si mai ales nu trebuie sa traiesti cu ideea ca orice iPhone creat vreodata va fi deblocabil…

ti-a placut aceasta analiza? aboneaza-te la FEED,

sau intra in fiecare zi pe boio.ro. e TECH da’ rau!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. stau si ma intreb daca modelul 3g o sa apara si in state. nu ar fi exclus avand in vedere ca n95 a intrat pe piata din state cu toate ca 3g-ul e neutilizabil. am incredere ca o sa apara si in state ca prefer sa platesc un telefon in state + 7% decat sa dau aproape dublu daca nu mai mult aici in europa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*