pr0n for free?

stii ce se intimpla cind intri pe un site de pr0n?

kinda NSFW. funny, for sure ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Collegehumor.com au o gramada de clipuri funny (mult mai reusite decat asta). Daca ai putin timp intra pe site si uita-te la mai multe ;)

  2. tare asta. hoti astia de pr0n.

    am vazut acum ceva timp la TV ca industria p0rn0 din SUA cere ajutor de nu-stiu-cate miliarde USD statului american, pentru ca oamenii si asa sunt suparati si mai bine s.ar uita la p0rn0 :)) mi s.a parut genial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*