iPod Shuffle cu touch screen?

Internetii au inebunit azi cu o noua jucarie. Atunci cind ne linistisem putin ca Apple a lansat toate jucariile importante, primim un touchscreen display cu insemnele de rigoare. Au si aparut zvonuri ca asta ar fi noul trackpad pentru MacBook Pro. Desi la 3 cm/3cm nu prea ai ce face cu el. Sa fie un iWatch, un display pentru un trackpad extern?

O varianta mai interesanta ar fi fost? un nou iPod Shuffle cu ecran. Mda, stiu conceptul nu prea are logica, dar ar fi interesant de stiut ca cel mai ieftin iPod de pe piata ar putea sa primeasca si el un ecran. Imi place si imaginea de mai jos. Interesant este ca designerul a inclus pina si spatiul dintre antena wifi si cea de retea gsm din noul iPhone 4.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. ar fi tare un iWatch, si evident toti ceilalti producatori ar face o – hai sa ii zicem – copie.

  2. eu am ultima generatie de ipod shuffle si mi se pare deja nesimtit de mica. fara touch screen ar fi ok, mai precis fara "touch", caci un ecran catusi de micut n-ar strica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*