Video Pokers for iPad – esti gata sa risti?

update: vezi la finalul postului cum poti sa castigi 2 coduri pentru “Video Pokers”

AppStore este plin de jocuri care imita masinile din cazinouri. Putine dintre ele au fost insa bagate in seama de catre Apple. Video Pokers for iPad a ajuns pe prima pagina a AppStore de 2 ori deja, mai intai ca si “New & Noteworthy” si apoi ca si “Hot” si a ramas in fruntea clasamentului de la “Casino” pentru cateva saptamani.

Sincer sa fiu, nu ma pricep deloc la jocuri de carti, dar grafica Video Poker pentru iPad este atit de aproape de realitate ca ma face sa il incerc mereu.

Si daca tot a venit vorba de jocuri de noroc, hai sa te vad daca esti gata sa risti. boio.ro pune la bataie 2 coduri pentru “Video Pokers for iPad”. Ca sa intri in concurs trebuie sa indeplinesti simultan urmatoarele conditii:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Get a promo-code with a comment and a retweet. “Video Pokers for iPad” can be yours! http://is.gd/dmuSe pe boio.ro @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de Twitter, ci catre tweet-ul respectiv) si spune-mi care a fost cel mai riscant moment din viata ta.

Cele mai interesante raspunsuri vor fi premiate pe 13 iulie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. http://twitter.com/sergiudodis/status/18271461322

    Primul lucru mai riscant care imi vine in minte acum, s-a intamplat pe la sfarsitul lui 2006 la scurt timp dupa moartea lui Steve Irwin, eram printr-o insula din Polinezia Franceza, …la scaldat unde pisicile de mare se simt ca la ele acasa… era o senzatie tare avand in vedere importantul eveniment petrecut… desi pisicile de mare (cel putin cele dresate) sunt blandute…

  2. https://twitter.com/mousey_/status/18275617516

    Cel mai riscant moment din viata mea a fost… hmmmmm, la scoala as usual. Am folosit ipod touch-ul (god bless it) la teza ca sa ma 'informez', baba de mate a vazut ceva, dar sa vezi si sa nu crezi, cineva a batut la usa (s-a dovedit a fi alta profesoara care a trebuit sa-i aduca nu stiu ce acte la profa noastra de mate, si cum profesorilor le place sa vorbeasca foarte mult, au stat la taclale vreo 5 minute. Dupa ce a plecat cealalta profesoara, aia de mate a uitat de mine, a venit si pauza, a luat tezele si m-am scos fara probleme. Noroc cu acea 'bataie', altfel eram mort :)).

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Video Pokers for iPad – esti gata sa risti? | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*