iPod Nano are probleme de design?

hai sa analizam putin pozele oficiale. mi se pare mie, sau camera e pusa cu totul aiurea?

Am refacut poza asta ca sa intelegi unde e camera: exact in spatele rotitei albe.

nu era normal sa fie asezata in partea de sus a iPod-ului, in spatele ecranului? Asta ca sa poti sa apuci jucaria bine cu mina cind filmezi.

ca sa nu mai zic ca reclama de mai jos pare FAKE! mi se pare mie sau mana este peste camera in citeva rinduri? WTF!

si inca un amanunt: noul iPod Nano nu stie sa faca decit video. poze NU!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. da…e cam ciudat. Dar faza cu pozele e penala. Cum sa faci camera video si sa nu faca poze :)) Si daca vrei sa filmezi in RO si il tii ca ala din reclama…hmm, in 5 min ori il scapi pe jos, ori ti-l fura cineva.

  2. oricum eu cred ca au scos un ipod nano cu camera doar ca sa isi salveze vanzarile…va dati seama ca nimeni nu mai cumpara alt ipod in afara de touch daca avea camera:)

  3. păi, ne-am cam obișnuit ca Apple să introducă fiecare funcție nouă cu picătura. din câte văd pe site, toate filmulețele demonstrative sunt scurte, deci probabil e și o limitare la filmare de 10 secunde.

    apropo, nici comenzi vocale nu sunt, am văzut că ai scris aici ceva de microfon, e vorba de fapt de VoiceOver (text vorbit), adică probabil îți citește textul din meniu peste care dai, sau eventual titlurile pieselor; dar nu te lasă să-l controlezi tu cu vocea.

    mai interesant, e că au pus meniu în română, deci nu s-au oprit numai la iphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*