iPod cu camera foto

netul vuieste azi dupa aparitia unor poze de iPod Touch cu camera foto. Mai ciudat este ca jucaria e un prototip pentru un device care urma sa apara in 2008. numai ca Apple… a uitat sa-l mai scoata pe piata.

Nimic rau in asta – iPod Touch cu camera vine de craciun in 2009, poate.

Eu ma intreb altceva: ce poate Apple sa mai aduca in plus pentru iPhone. Nu de alta, dar un iPod Touch cu camera, wifi este un iPhone 3G subtire. Convorbiri avem si pe wifi, prin skype pina la urma…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. in plus pentru iphone ? o baterie gen nokia care sa te tina pentru totdeauna.. un blitz si o camera mai de doamne ajuta [tu erai treaz cand ai dat premiile alea ptr photodesk la pozele alea?] ceva custom lockscreen.. stiu ca exista programe sa pui diferite shortcuturi, dar chestia asta ar trebui facuta din softul cu care vine telefonul.. bluetooth care sa te lase sa trimiti orice si sa primesti orice.. poate la partea de hardware apple sunt avansati, dar la soft sunt cu 8 ani in urma nokia sau samsung sau alte telefoane.

  2. poate am exagerat cand am zis ca apple sunt inapoiati la partea soft.. pentru ca si la soft sunt destul de avansati, dar pana acum au pus pe primul plan dezvoltarea dispozitivului, a partii hardware asa cum au si spus`o in conferinte. ideea e ca iphone poate face cam orice poate face oricare alt telefon.. mai putin poze noaptea si sa trimita poze si melodii la alt telefon. politica apple este una foarte bine gandita, dar totusi nu cred ca ar o asa mare paguba daca ar pune si functia de bluetooth la telefoane.. plus ca daca ar rezolva chestiile astea probabil ar fi si mai cumparat iphone`ul… cred ca ceva programe de office ar mai trebui pentru ca nu cred ca sta un director care este foarte ocupat sa caute programe prin itunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*