samsung DualView

Sunt unul dintre cei care a facut mii de poze/autoportret cu mina dreapta in speranta ca vor iesi bine. si de cele mai multe ori au iesit.

Samsung imi vine in ajutor cu o jucarie din seria “cum de nu s-au gandit pina acum”: DualView e un aparat foto care are un display secndar pe fata. In el vezi ce se vede si pe display-ul mare, de pe spate.

Genial! Asta ar trebui sa fie functie standard pentru aparatele foto.

Si daca tot a venit vorba de aparate foto – sunt in cautare de ceva nou si bun. Ideile sunt binevenite…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Aparatele compacte canon din seria IS au ecranul cu rotire intr-un plan la 180 grade si in celalalt sens la 360 grade in asa fel incat il poti roti sa te vezi la o autopoza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*