Time Capsule 2TB

Am bifat pe lista al 3-lea produs de la Apple. Dupa iPhone si MacBook Pro a venit rindul unui frumos Time Capsule de 2TB. De data asta un cadou :)

Pina cind invat eu sa ma joc cu el, am facut niste poze cu despachetarea…

urmatoarea investitie va fi probabil una in Software. Pentru prima data voi cumpara “De Bunavoie si nesilit de nimeni” un Sistem de Operare. Este vorba, evident, de Snow Leopard.

Zic “pentru prima data” pentru ca pina acum am fost nevoit sa cumpar XP sau Vista cu toate computerele pe care le-am avut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pentru mine, exceptand telefonul, dupa MacBook Pro, cea mai buna investitie a fost in Apple – LED Cinema Display. Era cat pe ce sa iau si un Time Capsule dar am renuntat la acea vreme chiar la sfatul tau. Astept impresii de dupa folosire. :)

1 Trackback / Pingback

  1. o geanta pentru Time Capsule | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*