cassa loco sau nicolae guta?

hmmm.. mijto-ul e evident, dar gutza a scos melodia in urma cu un an si ceva. sa inteleg ca cassa loco a platit copyright?

aici e gutza si aici e cassa loco. asculta in paralel gutza de la secunda 0 si cassa loco de la 0:42.

stiu ca manelistii o sa jubileze si o sa-si dea linku asta pe mess. dar mie tot cassa loco imi place.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. …am furat=o pur si simplu. Recunoastem. E atat de buna melodia lui, incat n-am avut ce face. Altceva mai bun nu puteam. Acum ma simt prost. As vrea sa facem ceva.. :)) oare ce? Am o idee. Infiintam Fundatia Nicolae Guta, fundatie care va ajuta ciorile sa se integreze in absolut. Si corbii. Si atat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*