iPhone wireless pay

asta e o chestie care chiar imi place la apple. baietzii au reusit sa obtina patentul de inventie entru o aplicatie facuta pentru iPhone cu ajutorul careia cumperi orice si platesti imediat.

printre alte caracteristici ale inventiei se numara capacitatea de a vedea meniul restaurantului in care mergi dar si posibilitatea ca un vanzator sa-si dea seama ca folosesti un iphone furat ca sa platesti. (asta numai daca adevaratu proprietar l-a dat pierdut).

chestia buna e ca jucaria va functiona pe toate retelele posibile de l gsm la wifi, wimax si chiar si prin bluetooth.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*