Adrian Boioglu – cel mai sexy blogger

cel putin asa zice browserul meu cind deschid pagina concursului :P

anyway, puteti sa ma votati lasind un comentariu AICI. si puteti sa vedeti regulamentul concursului AICI.

funny e ca de ieri pina azi s-a triplat numarul celor inscrisi in concurs, iar dubios e ca unii sunt catalogati drept “draguti” sau “sexy” de catre…barbat! deh…gusturile nu se discuta…

ideea concursului e mijto si ele.ro merita aplauze pt asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Mda, alt concurs nu prea ortodox…:)) Multi se apuca de cerut voturi si commenturi chiar de la barbati.Ma totusi.. macar spuneti la fete sa voteze.. nu baieti.dar defapt e problema lor na…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*