noul macBook

avem 2 mari zvonuri si 4 poze… medii. nu arata rau. dar totusi… vrem si stiri despre macBook Pro, nu?

un site din taiwan a postat imagini cu carcasa viitorului macBook. colturi mai rotunjite, culoare argintie si tot ceea ce vezi in poze. mai important este ca mai avem o 6 saptamani pina primim un macBook nou. via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut Adrian,as vrea si eu sa imi iau un Macbook Pro luna aceasta si nu stiu ce sa fac: sa imi iau atunci cand am posibilitatea,adica luna aceasta sau sa astept lansarea noua? (momentan am un sistem desktop -PC-,plec din tara si am nevoie de laptop dar vreau mac).Il folosesc pentru web,webdesign,bloggin,multimedia (filme,muzica) in rest nimic.
    Ce mi-ai recomanda?Multi mi-au zis ca un Macbook simplu nu face fata,tu ce zici?

  2. @axel: daca nu te grabesti, mai asteapta citeva luni si iti iei atunci cind apare cel nou.

    in privinta alegerii… well – raspunsul cel mai bun este “daca un macBook” este bun pt tine – inseamna ca aia trebuie sa-ti iei. macBook pro are ecran mai mare. crezi ca il folosesti la ceva gen editare video sa ai nevoie de ecran? are firewire si alte maruntisuri de care nu ai nevoie neaparat daca nu esti un utiliztor Pro. mai bine dai bani mai multi pe un macBook cu 4 GB de ram si un hdd mai mare decit pe un macBook pro mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*