iPhone SDK, firmware 2.0, games, MS exchange and VoIP

microsoft licentiaza exchange server pt iPhone. asta inseamna pe linga altele: push email, push contacts, push calendar si cam tot ce ai in outlook.

in urma cu 30 minute pe 6 martie a fost anuntat sdk-ul. aici este filmul intregii prezentari. merita vazut!

live blogg: iPhone SDK. ora este a romaniei

21:35 – apple nu va permite un software unlock sa fie distribuit pe apple store. doh…

VOIP va fi permis dar numai pe WIFI nu si pe gsm. yupiiii :D

Parental Control in iPhone 2.0 pt accesul la safari si anumite aplicatii.

21:17  – iPhone firmware 2.0!

apare de azi in beta. varianta finala in iunie. probabil odata cu lansarea iPhone 2.0.

21:15 – developerii nu platesc nimic pt a-si promova si vinde aplicatiile prin apple store. nu sunt acceptate aplicatii legate de pr0n

21:11 – steve jobs revine pe scena: apple store va fi singura modalitate prin care userii vor putea sa cumpere/ia aplicatii. cel care a creat aplicatia ia 70% din bani. restu ii papa apple. aplicatiile oferite gratuit de developeri nu vor fi taxate de apple.

21:09 – apple store ofera download-uri wireless pt aplicatii.

21:06 – sega ne arata "super monkey ball" – primul joc special creat pt iphone. nu merge pe alt telefon pt ca se bazeaza pe accelerometru.

21:04 – sega lucreaza pe sdk. asta inseamna mai multe jocuri…

21:00 – baze de date pt iPhone. deocamdata legate de chestii medicale

20:55 – AIM pe iPhone – primul messenger oficial. vrem si yahoo messenger pe iPhone

20:52 – avem aplicatie de vanzari pe iPhone

primele informatii:

– video codecs

iphone simulator pe mac. ca sa poti sa rulezi api si sa testezi aplicatiile. daca esti developer. daca esti user nu iti pasa oricum…

– primul joc nativ in 3D pt iPhone: Touch Fighter. scris de baieti in 2 saptamani, in scop demonstrativ evident… misti telefonu de la stinga la dreapta ca sa misti naveta si apesi pe ecran ca sa tragi…

– EA – baietzii cei mai tari in jocuri au fost invitati de apple sa lucreze pe sdk. si au facut si ei un joculetz: spore for iPhone

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. salut,vreau sa te intreb daca instalez sdk-ul asta nou voi mai putea folosi telefonul sau va fi blocat si nu va merge pe vodafone…Daca da cu ce program se poate debloca …?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*