iPhone redus la zero

adik la stadiul e removable drive. un hacker a reusit sa dezvolte o jucarie care face iphone-ul utilizabil ca un drag/drop device.

primul avantaj – si cel mai important e acela ca iti poti face back-up la documentele de pe el doar cu copy/paste.

in al doilea rind poti sa instalezi pe el programe doar copiind-ule in folderul de aplicatii. asta va face ca orice …nestiutor intr-ale hacking-urilor sa poata sa foloseasca jucaria de la apple la capacitae maxima.

aici intelegi povestea si poti sa-i vezi toate implicatiile si amanuntele

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*