euro – la moda in videoclipurile rap

am mai auzit una. americanilor le-a cazut cam greu la stomac cind au vazut ca jay-z nu mai arata dolari in ultimul lui videoclip ci… euro. si nu orice valoare, ci hartii de 500 euro!

e si normal… la cit a scazut dolarul. in curind rapperii o sa ne arate bancnote cu regina angliei. ca banii lor inca au valoare…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*