iphone: europa vs america

t-mobile germania vinde iphone cu 399 euro. cu taxe si alte cele te ajunge la 400 si ceva. asta inseamna cam 580 dolari pt o jucarie blocata in retea.

in state, gasesti iphone in magazine la orice colt de strada cu 599$. evident neblocat in retea, fara abonament sau alte probleme.

sa inteleg ca deblocarea costa 19 dolari si un bilet de avion dus-intors?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*