iPhone PC Suite se intoarce

… si vine cu o jucarie asteptata de muulta lume. Developerul de origine chineza sustine ca acum poti sa descarci direct pe PC-ul tau aplicatiile din Cydia si apoi sa le pui pe telefon.

Noul iPhone PC Suite este solutia ideala pentru cei carora nu le merge Wifi pe telefon si care vor totusi sa aiba aplicatii din Cydia. In plus, iti ofera usurinta de a beneficia de conexiunea la internet de viteza mare de pe computer pentru descarcarea rapida a unor aplicatii 3rd Party.

Nu l-am incercat pentru ca nu exista o versiune pentru Mac, dar curajosii pot sa descarce noul iPhone PC Suite de AICI .

Functioneaza? Lasa doua vorbe mai jos, in comentarii.

12 Comments

 1. @Catalin: programe de genul asta sunt multe. Partea importanta la noua versiune iPhone PC Suite este faptul ca poti sa downloadezi aplicatii din Cydia direct in el.

 2. @valy: ai dreptate. variantele anterioare alea iPhone PC Suite iti puteau face rau telefonului. Nici asta nu e departe. Daca nu stii ce faci atunci cind umbli in fisierele iPhone – poti sa-l strici.

 3. @alin vidican:
  dar stii cumva daca se poate face ceva cu routerul si pt a merge si pe iphone. ca eu deabea mi l`am luat, daca stiam ca e asa nu mai faceam aceasta achizitie. m`am uitat in log`ul routerului si pur si simplu blocheaza ip`urile care vin spre telefon, pe cydia aproape ca nu am nici o sansa sa intru. merge o bucata sa downloadez aplicatia si dupa pica cu totul. care e faza oare? ce ar trebui facut.
  am citit si mai jos si routerul e wireless G, am inteles ca iphonul recunoaste acest gen. Incredibil. ma enerveaza maxim faza. pt laptop isi face treaba cum ziceai si tu in schimb pt telefon..:(
  port forwarding..upgrade/downgrade la firmware`ul routerului?

 4. pt router sa mearga pt iphone trebuie as schimbi la beacon interval de la 100 cat e default la 1..dar asa nu se mai conecteza laptopul :(
  asta e o prima solutia..daca ar merge si la calculator ar fi minunat.
  trebuie sa mai existe si altceva, poate stie cineva totusi

 5. @andy: andy ? mi-l poti da si mie pe mess/e-mail programul?? (iPhone PC Suite) ca nu ma descurc deloc sa-l iau, site-ul respectiv este in limba Chineza sau Nipona, greu de descifrat :-) Ms mult

 6. bai fratzilor nici o chestie dinasta nu ii poate face rau telefonui deoarece oricand poate fi resetat si resoftat ca nou orice ai sterge…..iti trebuie cablu USB si itunes si il resoftezi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*