pimp my iPhone

te bagi la o vopsitorie? chiar daca jucaria e oarecum … neoficiala – adik nu vine de la apple ci de la o firma oarecare, eu zic ca merita sa ne vopsim/personalizam telefoanele.

mi-as pune logo-ul boio.ro pe spate. deocamdata il am ca si wallpaper. il vrei? copiaza poza de alaturi si pune-o ca si wallpaper pe iPhone.

da-mi un mail cu o poza cu iPhone-ul tau care are ca wallpaper poza alaturata si apari pe boio.ro ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Hai ma ce naiba…. chiar asta cu iPhone care apare pe 22 august in ro nu e postat pe site?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Turulcsirip - boio
  2. cititorul zilei pe boio.ro | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*