iPhone Nano vine de craciun

ok. nush daca e o veste buna sau nu. totul depinde de ce va scoate apple. zvonuri si povsti au mai fost, dar niciodata nu au venit cu surse citate de un ziar mare.

presupusul iPhone Nano va fi vandut cu 150 lire sterline, fara abonament (adik doar cu o carteala pay as you go) de catre reteua O2.

ii credem? mai ales cind ne spun ca iPhone Nano va avea un “Touch dial” pe spate si ecran pe fata asa ca numerele vor fi tastate pe spatele jucariei?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*