firefox pe drumul cel bun

chiar cind ma gandeam ca firefox nu mi-a mai crapat de mult, seara trecuta m-a last de vo 3 ori consecutiv. de fiecare data de vina a fost  – probabil – faptul ca urmaream niste filme in quicktime direct in browser.

baietzii de la mozila spun ca urmatoarea versiune firefox (3.1) se va comporta mult mai bine la capitolul asta. ar fi si cazul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*