iPhone incepe sa vorbeasca

apple a inceput sa trimita la popor mailuri promotionale cu iPhone. 

scrisa cu litere marunte vine si realitatea: iPhone va folosi iTunes pentru sincronizarea contactelor, daca ai mac si Outlok daca ai pc. si daca eu folosesc thunderbird? 

clientu de mail incoroporat va lucra cu Gmail, Yahoo, AOL si .mac mail. (poate ca yahoo va doferi in sfarsit pop 3 gratuit cu ocazia asta).

ca sa pui muzica pe  el ai nevoie evident de iTunes. si de un cont la iTunes. sa inteleg ca sincronizarea nu se face offline ci online?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*