te platim sa cumperi de la noi

strategiile de promovare din on-line-ul american sunt tare simpatice, dar e prima data cind vad ca un website te plateste sa cumperi de la el. 

amazon.com a lansat endless.com ca sa vinda pantofi si valize. (nu am inteles exact ce lagatura are numele site-ului cu produsu). de data asta insa, baietii vin cu o idee buna: iti dam 5 dolari daca vei cumpara de la noi si comanzi livrare over-night. 

pentru cine nu stie, o comanda cu livrare "a doua zi" costa de ocei cel putin 30 dolari. (depinde insa si de valoarea produsului).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*