iphone in italia. deci …in romania

iphone vine in italia oficial. si vestea buna e ca jucaria apple nu va fi blocata intr-o retea anume. evident ca pretul la abonament va fi cel impus de apple, iar pretul la liber va fi mai mare.

la cit e de ieftin sa zbori pina in italia acum insa, e ca si cum am avea iPhone in Romania.

nu tre sa dai fuga la otopeni inca pt ca iPhone nu vine in italia pina in vara. dar e bine de stiut… (chiar daca e doar info nu e confirmata oficial de catre apple)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @stefan: nu. asta inseamna exact ce am spus: telefonul va fi in continuare blocat in retea si va avea un pret mai mic, la abonament. si se da la liber la un pret mai mare.

    ca peste tot in europa de altfel. numai ca partea cu reteaua e diferita. el nu va fi lansat de o retea anume din italia ci de toate … care vor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*