alanis morissette si judas priest in romania

stiu ca au cam trecut vremea lor dar e bine de stiut ca sunt si ei pe afisul B’estest 2008.

pe linga ei au mai confirmat Manu Chao (aia cu melodia aia enervanta in spaniola), apollo 440 (astia aveau o melodie mijto cind eram eu in liceu parca…), unkle, deluka, sunrise avenue, joe jackson si alti citva necunoscuti. pe lista celor al caror nume imi e familiar se afla si Primal Fear.

b’estfest 2008 se intimpla intre 4 si 6 iulie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. si nelly furtado
    stereophonics
    manic street preachers
    cypress hill
    si destule umpluturi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*