WTF of the Day – telecomanda cu desfacator de sticle

Asta e culmea jucariilor All-in-One.

Producatorul Telecomenzii universale se lauda ca poate sa faca un lucru in plus fata de orice alta jucarie de pe piata. Si e adevarat: cu Clicker poti sa controlezi televizorul, dvd, receptor de satelit, cable box, vcr, CD, DVR, amplificator si sa desfaci sticla de bere.

Vanzatorul jucariei spune ca telecomanda este atit de usor de folosit, incit nu a fost nevoie sa includa in manualul de utilizare un capitol pentru deschiderea sticlelor de bere.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*