iPad dauneaza grav iPhone

Fotografia de mai jos a fost facuta astazi intr-un Apple Store din Florida.

Ca sa intelegi contextul: Mesele de iPhone nu au fost niciodata goale timp de aproape 3 ani. Nici chiar atunci cind au fost lansate noile MacBook Pro Unibody.

Acum, pentru ore intregi nimeni nu a pus mana pe un iPhone. Lumea statea la coada ca sa atinga iPad (mesele din planul 2).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*