iPhone si cartofu

va mai aduceti aminte de povestea aia cu cartofii trimisi in loc de iPhone prin februarie? un roman a primit prin posta 2 cartofi la pachet pt 500 $.

anyway, apple o aduce acum la nivel modial: ambalajul de iPhone 3G va fi unul ecologic facut din … deseuri de cartofi. deh… povesti despre materiale reciclabile si bani mai putin aruncati pe ambalaje negre, lucioase gen iPhone versiunea 1.

partea buna e ca daca iti e foame poti sa arunci in tigaie ambalaju de iPhone si sa-l maninci alaturi de un hambruger.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*