iPhone curcubeu

“Three new iPhones could be coming in 2009. The first is a 32G iPhone in multiple colours that is likely to arrive during the next six months. Next up is a lower-cost handset based on the 2.5G iPhone, which is targeted for China and India. Third is a smaller version – about one-third the size of the 3G iPhone – that costs 40% less and is also likely before year-end.”

de aici. ii credem?
apropo, cam najpa combinatiile de culori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cred ca vroia sa spuna o evolutie a lui 3G de 32 GB ,oricum suna foarte bine ,banuiesc ca la modelul de varf va fi minim 16 GB si mult mai performant hardware ,asta ma cam intereseaza si pe mine mai ales ca acuma deja se discuta la unele mobile de camere de 12 MP ,videochat sa aibe cel putin 5MP HSUPA la cel putin 7,2 Mbps si un procesor cu 4 nuclee cum se zvoneste :D oricum camera trebuie neaparat sa fie mai buna mai ales daca tii cont ca cele mai multe poze upload-ate pe flicker sant de pe iPhone .

  2. Vad ca se tot vorbeste de un iphone nou, mai mic mai ieftin, numai lucruri bune :). Ma intreb daca varianta micsorata va putea folosi aplicatiile deja prezente.. – o rezolutie identica cu cea actuala ar fi o solutie.. Anyway.. cu a2dp/transfer de fisiere si copy si paste m-ar convinge. Culorile conteaza mai putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*