iPhone firmware 2.0 unlocked

asta e intr-adevar un record. nici nu a aprut oficial pe piata firmware-ul 2.0 (sau 1.2, sau cum o sa vrea apple sa-l numeasca) si iPhone dev team i-au si facut de petrecanie.

da, avem versiunea beta a firmwareului 2.0 deja jailbreak-uita. asta inseamna ca pe el se pot instala aplicatii din installer. nu avem inca un unlock, dar asta e o chestiune de timp. avem si unlock. : )

va veti intreba de ce apple nu prea are grija de iPhone cind vine vorba de securitate. e simplu: baietzii de la apple sunt constienti ca fara userii care cumpara telefonul sa-l deblocheze nu ar vinde atit. da, apple a incheiat un contract cu at&t, dar in acte nu scrie nicaieri ca telefonul nu poate fi deblocat.

baietzii sunt destepti, ei isi fac si targetu la vanzari si isi respecta si contractele cu partenerii de afaceri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. am citit si eu astazi pe gizmondo vestea cea mare..deja cred ca cei de la apple au scurgeri “intentionate” de informatii..ceea ce este ff bine…de-abia astept sa apara o versiune stabila..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*