iPhone – Suport Tehnic

in ultimele luni am raspuns la atitea mailuri si la atitea mesaje pe boio.ro – toate despre iPhone – ca am ajuns sa ma simt serviciu tehnic apple.

si cind ma gandesc ca exista niste baietzi pe net care iti dau informatii de genu asta pe mail sau prin telefon si te taxeaza cu 20 pina la 100 dolari, in fct de ce nu stii sa faci la iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Buna.am un iPhone 5 s si problema este ca filmez si nu se aude daca filmez cu camera din fata am sunet daca dau la microfon la fel dar daca filmez cu camera din spate nu am:( telefonul are câteva luni mia căzut de 2 ori ce-i drept as dori daca ma poti ajuta sa imi zici pas cu pas ce pot face deoarece nu stiu sa dau repet din iTunes nu stiu ce e ăla. Jaibreak si sa încerc ca ma gândesc ca nu e de la căzătură daca merge la înregistrări sicum camera din fata:))).o zi buna

  2. @Clarissa: Ma tem ca problemele tale nu sunt generate de partea de software, ci de hardware. acele socuri probabil ca i-au facut rau.

    Pe de alta parte, nu poti sa faci jailbreak la un iPhone 5 pentru ca dca ii dai restore din iTunes se duce direct la iOS 7.1. Mergi cu el la un service autorizat (Noumax, de exemplu) si vezi daca ei pot sa-l repare.

  3. buna ,am un iphone 4s si nu imi merge sunetul la yotube in reste merge sunetul ,stie cineva vreo solutie sau pe unde sa mai caut in setari ?orice idee este bine venita
    mersi mult

  4. @aurel ioan: te referi la aplicatia YouTube sau video de pe site-ul YouTube? Daca e a doua varianta atunci in ce browser intri pe site? Totodata, incearca sa folosesti aplicatia YouTube. Trebuie sa mearga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*