iPhone 6s si iOS 9 sunt anuntate pe 9 Septembrie

Apple a trimis astazi invitatiile pentru urmatorul eveniment mare – conferinta de pe 9 septembrie. Evenimentul are loc la ora 20.00 (a Romaniei) si se tine la Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco.

Asa cum era de asteptat, Apple se pregateste sa anunte noile modele de iPhone. Eu sper si la un iPhone 6c cu carcasa metalica si cu un ecran de 4 inch.

Cu aceeasi ocazie vom vedea si detaliile despre iOS 9 si OS X El Capitan.

Invitatia din 2015 este la fel de enigmatica. Mesajul de pe ea spune doar “Hey Siri, give us a hint”. Toti cei care intreaba Siri despre ce este vorba sunt informati ca pe 9 septembrie este marele eveniment si cam atat.

Tu ce vrei sa aduca noul iPhone? Dar iOS 9?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*