Ai un iPhone 6 Plus? Apple vrea sa-i schimbe camera daca nu merge

Exista un numar limitat de iPhone 6 Plus care au probleme cu camera. Fotografiile ies putin in ceata, asa ca Apple s-a hotarat sa le schimbe. Atentie! Se schimba camera, nu telefonul in sine.

Daca vrei sa te asiguri ca telefonul tau nu este afectat de aceasta problema mergi pe pagina speciala si adauga Serial Number-ul in casuta din mijloc.

Daca ti se spune ca e nevoie sa mergi cu el in service trebuie sa stii ca totul este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*