iPhone 4 a fost jailbreakuit

Comex a reusit sa jailbreakuiasca iPhone 4. Imagini postate pe Twitter de MuscleNerd (membrul DevTeam) arata Cydia si Terminal pe noul device Apple.

Cu toate acestea noul jailbreak nu va fi facut public deoarece el contine bucati din software-ul scris de Apple. Daca iti aduci aminte, pe vremea cind exista ZIphone, una dintre marile dezbateri a fost aceea legata de moralitate si legalitatea jucariei scrise de Zibri. El folosea bucati de cod scrise de Apple.

Pentru useri asta conteaza mai putin, dar DevTeam incearca sa isi mentina regulile impuse la formare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @Aurelian_RO: asta cu datu in judecata e ceva gen: prinde orbu scoate-i ochii. Oricine poate sa scoata un Tool pe net fara sa-si dea numele si lumea il va folosi. pe cine da Apple in judecata atunci?

  2. salut, acuma intreb si eu sa nu tac :)), tot am citit si sunt putin confuz cu situatia mea. Am un iPhone 3gs cu versiunea 3.1 si 05.11.07, cu bootrom 889395…. (cred ca de aici iti dai seama mai bine ce boot am) asa si m-am gandit cum pot sa-mi instalez si daca pot sa pun pe el OS4, si jailbrake pe el si bineanteles reteaua pe care sunt??? MERSI ;)

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention iPhone 4 a fost jailbreakuit | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*