iPhone 4 a fost jailbreakuit

Comex a reusit sa jailbreakuiasca iPhone 4. Imagini postate pe Twitter de MuscleNerd (membrul DevTeam) arata Cydia si Terminal pe noul device Apple.

Cu toate acestea noul jailbreak nu va fi facut public deoarece el contine bucati din software-ul scris de Apple. Daca iti aduci aminte, pe vremea cind exista ZIphone, una dintre marile dezbateri a fost aceea legata de moralitate si legalitatea jucariei scrise de Zibri. El folosea bucati de cod scrise de Apple.

Pentru useri asta conteaza mai putin, dar DevTeam incearca sa isi mentina regulile impuse la formare.

4 Comments

  1. @Aurelian_RO: asta cu datu in judecata e ceva gen: prinde orbu scoate-i ochii. Oricine poate sa scoata un Tool pe net fara sa-si dea numele si lumea il va folosi. pe cine da Apple in judecata atunci?

  2. salut, acuma intreb si eu sa nu tac :)), tot am citit si sunt putin confuz cu situatia mea. Am un iPhone 3gs cu versiunea 3.1 si 05.11.07, cu bootrom 889395…. (cred ca de aici iti dai seama mai bine ce boot am) asa si m-am gandit cum pot sa-mi instalez si daca pot sa pun pe el OS4, si jailbrake pe el si bineanteles reteaua pe care sunt??? MERSI ;)

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention iPhone 4 a fost jailbreakuit | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*