iGo pentru iPhone

Daca nu iti merge iGo pe iPhone citeste mai intai acest articol.

Hartile mult-laudate de toti utilizatorii Windows Mobile vin pe iPhone. iGo va fi disponibil in curind, oficial, in AppStore

ei, acum renuntati la HTC si LG?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. Am si eu iGo09 si merge perfect. Prinde satelitii imediat si are semnal bun, nu se deconecteaza, are semnal chiar si in casa asa ca cei care se plang din cauza semnalului, sa-si verifice telefoanele pentru ca iGo nu are nici o problema.

 2. Salut! am si eu iphone 3gs si tot incerc sa-mi instalez igo cracked si tot imi da er 0xe8008001 in itunes aveti vreo idee?

 3. salut, am instalat si eu iGO_My_way-v1.0-Cracked pe un iPhone 3G. nu gaseste sateliti la care sa se conecteze. l-am lasat destul de mult si nicio reactie. ceva solutii? un alt program care sa fie bun prin romania si mi-l recomanzi si mie care ar fi?ms mult

 4. @vlad: incearca sa verifici daca pe google maps iti gaseste locatia. daca merge, inseamna ca nu e nimic in neregula cu telefonul. doar ca serverul igo a detectat ca fol o aplicatie crackuita si te blocheaza.

 5. la maps trebuie conexiune la internet. din cate imi aduc aminte am incercat o data si nu am reusit. nu exista in cydia ceva ce l-ar putea face sa mearga?stima

 6. mi-am luat igo ungaria & romania de pe installous. intru pe ea… imi apare vreo 2 sec imaginea de la igo si se inchide… ce poate sa fie ?

 7. salut si eu am igo instalat cu crack si tot asa nu am semnal…. ce pot face in afara sa cumpar igo….

 8. Buna ziua,
  Am pus Igo Europa si am la “Voice language” doar Magiara.
  Stie cineva sa ma ajute sa pun macar engleza, daca nu se poate sa pun romana.

  Multumesc.

 9. trebuie net ptr igo pe iphone? (daca aveti baseband de ipad 06.15.00 nu va merge gps-ul)

 10. Salut.
  am instatalt Igo pe Iphobe 3gs os 4.2.1 si nu-mi gaseste satelitii. Ce as putea sa-i fac?
  Ms

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*