Mili Pro Projector pentru iPhone

asta e din ciclul: dedicatie pentru toti agentii de paza…

jucaria e desenata foarte bine si poate fi folosita atit cu iPhone cit si cu un laptop sau DVD Player Portabil. Mai simpaic este modul in care se stringe dupa folosire.

Proiectorul are o autonomie de 3 ore si este compatibil cu toate versiunile de iPhone si iTouch. El va fi disponibil din toamna 2009. Imaginea proiectata va fi aceea a unui televizor cu diagonala de 40 inch. Asta daca nu vrei sa o vezi pe un ecran mai mic.

apasa pe poze sa le vezi in toata splendoarea.

    

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. oare stie cineva pretul aproximativ la aceasta jucarie?? ca daca nu va fi un pret super mare il pun in capul liste de achizitii…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*