o invitatie pentru Lifestream boio.ro

mai tii minte posturile alea cu boio pe twitter? inclin sa cred ca erau necesare. Ele au fost inlocuite de pagina de Lifestream boio.ro , dar multi dintre voi uita sa mai treca si pe acolo.

Nu de alta, dar uite asa mai afli ca s-a lansat brusc Mac OS X 10.5.8 cind nimeni nu mai credea ca vine, sau ca iGo a aparut pe AppStore si de azi e pe torrents.

Stirea cu iGo am dat-o acu 2 zile, cind nimeni din .ro nu aflase de ea. Dar a trecut neobservata.

Da, poti sa vezi stirile in timp real, atunci cind le postez pe Twitter, dar daca vrei sa citesti dintr-o privire informatiile importante ale zilei, atunci intra pe Lifestream

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. De asta nu ma prindeam deloc de unele chestii si nu le vedeam, ca erau aici… oricum e putin dezavantajos pt cine nu are cont pe twitter:(

  2. am pus pe macbook 10.5.8 si de atunci numerge neul pe wifi sau merge extrem de greu.
    ajutor!!!!

  3. Mi-a pus si mie un prieten IGO pe tel dar intrebarea mea este cum pot sa salvez aplicatia in itunes pentru a putea reveni la ea dupa un restore sau ceva asemanator.
    Apropo IGO europe m-a costat 50 de ron.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*